LISTA E SUBJEKTEVE TË KUALIFIKUARA PËR OFRIMIN E SHËRBIMIT TË SHITJES DHE INSTALIMIT TË PANELEVE DIELLORE PËR NGROHJEN E UJIT PËR 2000 (DY MIJË) KONSUMATORË FAMILJARË.

LISTA E SUBJEKTEVE TË KUALIFIKUARA PËR OFRIMIN E SHËRBIMIT TË SHITJES DHE INSTALIMIT TË PANELEVE DIELLORE PËR NGROHJEN E UJIT PËR 2000 (DY MIJË) KONSUMATORË FAMILJARË.

Konsumatorët familjarë që do aplikojnë për përfitim mase mbështetëse do mund të marrin shërbimin vetëm në një nga subjektet e publikuara me poshtë nga Agjencia e Efiçencës së Energjisë. Zgjedhja për konsumatorët familjare do të jetë e lirë duke patur parasysh që qyteteti ku ata kërkojnë të përfitojnë masën mbështetëse të korrespondojë me qytetet ku subjektet tregetare kanë deklaruar se marin përsipër ofrimin e shërbimit.

Konsumatorët familjarë që do të zgjedhin një subjekt tjetër që nuk bënë pjesë e listës së mëposhtëme nuk do të bëhet pjese e skemes për nxitjen e përdorimit të paneleve diellore për ngrohjen e ujit nga konsumatorët familjarë e cila synon subvencionimin deri në masën 70 % të kostos nga Agjencia për Efiçencën e Energjisë

 

Nr Emri i Subjektit Tregëtar Qyteteti/Bashkitë që ofron shërbimin Cmimi i ofruar pa TVSH Nr i paneleve të ofruara Adresa Tel
1 AL-NOBEL sh.p.k Të gjitha Bashkitë Modeli: I Emaluar

139.000

 

2000 Tirane Kashar Rruga Dytësore “Egnatia”, Autostrada Tiranë-Durrës, Km 7, Z.Kadastrale Nr.2105, N.Pasurie 1152/29, Kodi Postar 1051 0692052274

0696023129

0686076382

 

2 BILLA & CO sh.p.k Të gjitha Bashkitë  

Modeli: I Emaluar

139 000

 

2000 Katund i Ri, Autostrada Tirane- Durres, prane ish Radiostacionit, Kashar, Tirane 0689072006
3 CARA-08  sh.p.k Tiranë, Durrës, Fushe Kruje, Mamurras, Lac, Milot, Rreshen, Mirdite, Lezhe  

Modeli: INOX

140 000

 

Modeli: I Emaluar

130 000

 

200 Tirane, Kashar Objekt, Zona Kadastrale 2105,

Pasuria Nr.1180/22

0686024343
4 EUROKLIMA sh.p.k Të gjitha Bashkitë ndarë në zona:

Zona 1 : Tirana , Durres, Rrogozhine, Elbasan, Fushe-Kruje, Kruje

Zona2 : Te gjitha rrethet dhe komunat perjashtuar zona 1

 

Modeli: I Emaluar

Zona 1: 122.270

 

Zona 2: 132.052,5

 

 

1000

Tirane Berxull Autostrada Tiranë – Durrës, km.8, Rruga ” Sh 3″, Ndërtesa 42, hyrja 1. 0696056575
5 HAKI SINANI sh.p.k Të gjitha Bashkitë Modeli: I Emaluar

125.000

 

1500 Durres Xhafzotaj SALLMONE Autostrada Tiranë – Durrës,

Km.26, Zona Kadastrale 3255, Nr.Pasurie 60/89 dhe 60/90

0682070854
6 HIDRO-SISTEM sh.p.k Të gjitha Bashkitë  

Modeli: INOX

138.333,3

 

Modeli: I Emaluar

Për çati-116.666.67

Për tarrac-112.500

 

 

 

2000 Fier Mbrostar, Ura Mbrostar,

Kilometri 4 autostrada Fier-Lushnje, perballe fabrikes

“Mulliri i art”

0698664155

 

0696372136

7 KLIMATEKNIKA sh.p.k Tiranë, Durrës, Shkodra, Elbasani, Vlora, Korça, Fieri, Berati, Lushnja, Pogradeci, Kavaja, Laçi, Lezha, Gjirokastra, Patosi, Kruja, Kuçova, Saranda, Cërriku, Çorovoda, Shijaku, Librazhdi, Tepelena, Gramshi, Poliçani, Përmet, Fushë Krujë, Kamëza, Ballshi, Mamurrasi, Erseka, Peqini, Divjaka, Selenica, Bilishti, Roskoveci, Këlcyra, Memaliaj, Rrogozhina, Ura Vajgurore, Himara, Delvina, Vora, Maliqi, Përrenjas, Libohova, Orikumi, Shëngjini, Miloti, Leskoviku Konispoli

 

Modeli: I Emaluar

139.800

 

500 Gjirokaster, Lagjja ” 11- Janari”, ndertesë private, pranë fushës se vjetër të sportit, zonë kadstrale nr. 8541, numër pasurie 3/17. 0694001782

 

Aplikimi dhe përzgjedhja e subjekteve nuk sjell angazhime detyruese për Agjencinë për Efiçencën e Energjisë. Qëllimi i kësaj përzgjedhje bëhet për të krijuar lehtësirat e nevojshme për aplikim të abonentëve familjarë në këtë skemë mbështetëse.

Në rast të nevojës për sqarime, lutem kontaktoni pranë zyrave të Agjencisë për Efiçencën e Energjisë në adresën e mëposhtme dhe me personin e kontaktit:

Agjencia për Efiçencën e Energjisë

Adresa: Rruga Viktor Eftimiu,Tiranë

Personi i Kontaktit: Orjon Islamaj

Email:  info@eficenca.gov.alLeave a Reply