Vendim nr. 407, data 19.6.2019

  • Version
  • Download 1412
  • File Size 188.57 KB
  • File Count 1
  • Create Date April 8, 2020
  • Last Updated May 6, 2020

Për miratimin e procedurës, të kategorive, kushteve, kërkesave të kualifikimit dhe të eksperiencës profesionale për personin, të cilit i lëshohet certifikata e audituesit energjetik


FileAction
Vendim nr. 407, data 19.6.2019.pdfDownload 

Download


Leave a Reply