Testimi për Menaxher të Energjisë 

Agjencia për Efiçencën e Energjisë ju njofton se eshte vendosur data dhe vendi i zhvillimit te testimit  për Menaxher të Energjisë .

Testimi do të zhvillohet në dt. 28 Shkurt 2022. 

Adresa: Rruga Gjergj Filipi ,Pranë Pallatit të Kongreseve salla e Albanologjisë hyrja nga Hotel Rogner.

Ora e testimit 11:00 Grupi 1 dhe 13:00 Grupi 2.

Testimi do të zgjasë 70 min.

Ju lutemi paraqituni 30 minuta para orës së testimit.

 

KUJDES!

  1. Në kushtet e situatës ku ndodhet vendi ynë, ju lutem të respektoni rregullat dhe normat e vendosura nga Këshilli i Ministrave dhe Ministria e Shëndetësisë. Për këtë arsye, ditën e testimit të gjithë pjesëmarrësit duhet të jenë të pajisur me MASKA .
  2. AEE ju fton të lexoni me kujdes Rregulloren e Testimit, të cilën e gjeni në faqen zyrtare    Linku : http://eficenca.gov.al/rregullore/

Ju urojmë Suksese !

Agjencia për Efiçencën e Energjisë

 

Më poshtë gjeni listën përfundimtare të konkurentëve të kualifikuar për këtë testim.Leave a Reply