Tavolina e Energjisë

Sot gjatë aktivitetit “Tavolina e Energjisë” i organizuar nga Ambasada Italiane ne Shqipëri,në prani të Zv. Ministrit për Energjinë Z. Ilir Bejtja, Ministrit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes Z. Eduart Shalsi, Ambasadorit të Italisë në Shqipëri Z. Fabrizio Bucci dhe përfaqësuesit të ARERA Z. Stefano Saglia, u firmos një Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet Gestore dei Servizi Energetici dhe Agjencisë për Efiçencën e Energjisë. Një bashkëpunim i rëndësishëm për të forcuar më tej AEE-në dhe ngritur atë në nivelet e agjencive simotra Evropiane.Leave a Reply