Hapja e Qendrës Rajonale për Efiçencën e Energjisë 25/11/2019

Agjencia për Efiçencën e Energjisë dhe Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë në bashkëpunim me Barleti Institute for Research and Development , në kuadër të projektit “REEHUB Regional Energy Efficiency Hub” , organizuan takimin për hapjen e “Tirana Hub” më 25 Nëntor.Leave a Reply