Vendim nr. 342, data 22.5.2019

  • Version
  • Download 1030
  • File Size 178.71 KB
  • File Count 1
  • Create Date April 8, 2020
  • Last Updated May 6, 2020

Për miratimin e kategorive, të kushteve dhe kërkesave të kualifikimit për menaxherin e energjisë


FileAction
Vendim nr. 342, data 22.5.2019.pdfDownload 

Download


Leave a Reply