Rregullore Nr. 43 datë 06.04.2020 “Për Skemat dhe Modalitetet për Provimin e Audituesve Energjetik dhe Menaxherëve të Energjisë

[featured_image]
  • Version
  • Download 1200
  • File Size 5.25 MB
  • File Count 1
  • Create Date May 6, 2020
  • Last Updated May 6, 2020

Rregullore Nr. 43 datë 06.04.2020 “Për Skemat dhe Modalitetet për Provimin e Audituesve Energjetik dhe Menaxherëve të Energjisë

Attached Files

FileAction
Rregullore Nr. 43 datë 06.04.2020 .pdfDownload 


Leave a Reply